Libri i miqve

Ky është libri i miqve

Inkurajojmë miqtë, shokët, të afërmit dhe ata që e kanë njohur Kostën të shkruajnë kujtimet e tyre këtu. Do të ishte një gjest prekës në kujtim të tij...

Ju faleminderit!

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

5 Comments

Reply Albunse
1:43 AM on July 17, 2020 
Cialis Generico Donne edgeltyses https://acialisd.com/# - generic 5mg cialis best price apenna Indian Pharmacy Online Daypevop Cialis Blaliome Que Es Viagra Y Para Que Se Usa
Reply KelGroums
3:48 PM on September 22, 2019 
What Does Keflex Do Propecia Einnahmedauer Purchase Pyridium viagra online Amoxicillin Reactions Fast Shipping Cialis And Viagra
Reply StevAmbift
3:26 AM on September 2, 2019 
Buy Effexor Xr generic cialis from india Achat Cialis Site Securise
Reply Anxhelo
3:31 PM on February 9, 2016 

Nuk di shume gjera per Kosten por gjyshi im me ka treguar shume gjera per ate yll.:)

Reply Kostandin Riza
6:30 AM on June 4, 2012 

Ruaj kujtimet më të bukura për gjyshin dhe trainerin tim.

Falenderoj mamanë time, Mamicën, që na dha këtë mundësi të shprehim kujtimet tona...